Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Securitatea la incendiu. Reglementări în construcții
Curs OAR București:

Securitatea la incendiu. Reglementări în construcții

8-24 aprilie 2019, str. Sf. Constantin nr.32, Bucuresti

Ce reprezintă avizul și autorizația de securitate la incendiu? Cum se întocmește documentația pentru obținerea acestora? Cât de actual este normativul P118?

Filiala București a OAR l-a invitat pe dr. ing. Dan Dumitrescu,  expert  și  verificator  tehnic atestat pentru cerința esențială „securitate la incendiu” să susțină un curs pentru arhitecți, sub forma a trei întâlniri a câte trei ore.

Dan Victor Dumitrescu este profesor asociat la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și la Universitatea Tehnică de Construcții București; membru în Comisia Națională pentru Protecția Construcțiilor, în Comitetului Tehnic de elaborare a standardelor internaționale privind Rezistența la Foc a elementelor de construcții, de elaborare a standardelor internaționale privind Modelarea Matematică a incendiilor și pentru implementarea EUROCODurilor în România; expert CEN (Comitetul Uniunii Europene pentru Standardizare) și ONUDI (Organizația ONU pentru Dezvoltare Industrială) pentru rezistența la foc a construcțiilor. Între anii 1955-2018 a lucrat la elaborarea reglementărilor în construcții în domeniul focului (P 118).

Printre expertizele semnate de Dan Dumitrescu se numără Aeroportul Otopeni 2011, Rezervele de stat Bucecea (cu ing. Emil Prager și acad prof. Aurel Beleș) 1973, Teatrul Național București 1976, Palatul Parlamentului (Casa Poporului) 1985 – 1997, Centrala Nucleară Cernavodă 1986-1990, Banca Naționala a României 2003, 2005 și 2006, Palatul Regal 2006, Cathedral Plazza 2012, Floreasca Tower 2015, Mall Băneasa 2016, Piața Progresul 2018.

Ordinul Arhitecților București susține recunoașterea participării la cursurile de pregătire profesională pe care le organizează ca parte a formării stagiarilor în vederea obținerii dreptului de semnătură.

Modalități de înscriere

Taxa de participare este de 100 lei pentru membrii OAR și 200 lei pentru non-membri OAR.

Pentru înscriere este necesară achitarea taxei de participare, până cel târziu vineri, 05 aprilie 2019.

Taxa poate fi achitată:

 - la casieria filialei – str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1, București – unde se va semna și contractul cu OAR. Este necesar să aveți buletinul sau ștampila firmei.

prin transfer bancar - Pentru aceasta, se trimit datele de facturare pe mail către filială –secretariat@oar-bucuresti.ro  În cazul în care doriți factura pe persoana fizică, este necesară și o copie după buletin. Dacă factura se face pe firmă, se trimit datele firmei (CIF, nr. din registrul comerțului, cont bancar, adresă și numele reprezentantului legal). Transferul se realizează în contul RO14BTRLRONCRT0295885004, deschis la Banca Transilvania Agenția Universitate. Dovada plății se va trimite pe mail la filială, contractul și factura în original urmând să fie înmânate participanților la curs.

Vă așteptăm!

Ana-Maria Goilav
Vicepreședinte OAR București

anamariagoilav@oar-bucuresti.ro