Prima paginăAnunțurioctombrie 2024 › ÎNTÂLNIRI DE ARHITECTURĂ - DIALOGURI DESCHISE – conferința „Biotop de afaceri pentru mediul construit”
15 octombrie 2024 • Profesional

ÎNTÂLNIRI DE ARHITECTURĂ - DIALOGURI DESCHISE – conferința „Biotop de afaceri pentru mediul construit”

Filiala Teritorială București a OAR, prin Grupul de lucru educație, stagiu și pregătire profesională, organizează în data de 23 octombrie, ora 18.00, conferința “Biotop de afaceri pentru mediul construit” - un model de afaceri colaborativ pentru proiectare si construcții.

Evenimentul este gratuit și se va desfășura pe platforma Zoom.

Conferința va fi susținută de către arh. ing. Radu Ionescu

Radu are o experiență de peste 25 de ani în management executiv, lucrând pentru diverse companii multinaționale de consultanță, dezvoltare și investiții imobiliare, reușind să dezvolte afaceri locale din domeniul construcțiilor și real estate. După 15 ani de management operațional și 2,2 milioane metri pătrați de spațiu construit, a condus Cumulus Architecture, unde ca CEO a implementat cu succes un proiect de transformare organizațională bazat pe gruparea proceselor de afaceri în funcție de stakeholderi și alinierea lor pe obiectivele strategice ale acționariatului.

Gazda evenimentului din partea Filialei Teritoriale București a OAR este arh. Yvonne Toader, organizator al seriei de evenimente și vicepreședinte Educație, stagiu și pregătire profesională în cadrul filialei.

Numărul maxim de participanți este de 100 persoane, iar înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos până în data 22 octombrie 2024, ora 16:00:

https://docs.google.com/forms/d/1xJu2v5TlO95l6inQSG8xbC2zut7AlQtc4yEnSa_1DW4/edit

Detalii suplimentare despre prezentare:

Proiectul pilot „Biotop de afaceri pentru mediul construit” are ca obiectiv dezvoltarea unui model de afaceri colaborativ pentru sectorul proiectării și construcțiilor, vizând îmbunătățirea calității serviciilor integrate de proiectare generală pe întregul lanț de procese. Acesta urmărește optimizarea fluxurilor de lucru operaționale atât în interiorul, cât și între principalele specialități implicate, generând  beneficii precum:

·         Reducerea timpului de livrare din perspectiva clientului;

·         Creșterea performanței personalului și a operațiunilor;

·         Dezvoltarea capacității de a realiza activități specializate într-un flux de lucru integrat;

·         Îmbunătățirea procedurilor interne și între organizații;

·         Optimizarea comunicării și coordonării între companiile participante;

·         Fluidizarea fluxului de cerințe de proiectare între colaboratori.


Fișiere atașate: