Prima paginăAnunțurioctombrie 2024 › Expoziția „Lucrări Recente” semnată de arhitectul portughez Francisco Aires Mateus – cronica unui succes anunțat
7 octombrie 2024 • Evenimente

Expoziția „Lucrări Recente” semnată de arhitectul portughez Francisco Aires Mateus – cronica unui succes anunțat

Vernisajul expoziției Lucrări Recente semnată de arhitectul portughez Francisco Aires Mateus care s-a petrecut miercuri, 2 octombrie, la Galeria Galateca, a fost un eveniment la care au participat sute de invitați care au ca numitor comun recunoașterea arhitecturii de calitate.

Aires Mateus a vorbit despre munca arhitecților depusă pentru oameni, despre importanța popularizării arhitecturii, despre sursele de inspirație pe care le găsești în diverse domenii ale artei și cât de important este ca - atunci când vrei să profesezi ca arhitect - să te lași expus tuturor formelor de artă. Mateus este acel gen de profesionist căruia îi plac exercițiile arhitectonice și care crede că menirea unei case trebuie să fie în primul rând de teritoriu protejat, pus la dispoziția vieții.

Expoziția Lucrări Recente semnată de arhitectul portughez a fost organizată de Filiala București a Ordinului Arhitecților din România în cadrul Anualei de Arhitectură București 2024.

Le mulțumim mult tuturor celor care s-au implicat în organizarea evenimentului, mulțumim Galeriei Galateca pentru găzduire și curtoazie, mulțumim tuturor celor prezenți! A fost o atmosferă incredibilă!

Mulțumim partenerilor noștri, le suntem recunoscători - Wienerberger România, REHAU Romania, ROMCIM a CRH Company, Decorio , Alukönigstahl Romania , precum și partenerilor media - Igloo magazine , Revista Zeppelin , Designist.ro , B365.ro, Revista Arhitectura.