Prima paginăAnunțuriseptembrie 2024 › Conferința „Ofertarea, platforma de precalcul și contractul-tip – în baza misiunilor arhitectului” – un dialog deschis pentru arhitecți
24 septembrie 2024 • Profesional

Conferința „Ofertarea, platforma de precalcul și contractul-tip – în baza misiunilor arhitectului” – un dialog deschis pentru arhitecți

Pe 19 septembrie, la ora 18:00, s-a desfășurat conferința "Ofertarea, platforma de precalcul și contractul-tip – în baza misiunilor arhitectului”. Evenimentul gratuit s-a desfășurat pe platforma Zoom și a reunit profesioniști și pasionați ai arhitecturii pentru a explora teme relevante și contemporane din domeniu.

Invitații acestei ediții au fost arh. Dan Felix Paraschiv, vicepreședinte OAR Cultură profesională, și arh. Matei Bogoescu, care au adus perspective valoroase și expertiză în discuțiile desfășurate. Gazda evenimentului a fost arh. Yvonne Toader, vicepreședinte Educație, stagiu și pregătire profesională, coordonator al seriei de evenimente denumite ÎNTÂLNIRI DE ARHITECTURĂ – DIALOGURI DESCHISE. Aceste întâlniri au loc în cadrul organizației OAR București și sunt concepute pentru a oferi o platformă interactivă unde profesioniștii din domeniu pot dialoga liber și dezbate teme de actualitate.

În cadrul conferinței "Ofertarea, platforma de precalcul și contractul-tip – în baza misiunilor arhitectului” au fost abordate subiecte precum: importanța ofertării corecte pentru o relație profesionistă arhitect-client, colectarea de date, cerințele în creștere a preciziei cu care lucrează arhitecții în diverse programe, proiectarea sustenabilă care devine o misiune obligatorie pentru arhitect.

ÎNTÂLNIRI DE ARHITECTURĂ – DIALOGURI DESCHISE este o serie lunara de discuții cu invitati, desfasurate pe platforma ZOOM, menite să încurajeze dialogul între arhitecți, arhitecți stagiari și toți cei interesați de practica profesională de arhitectură.