Prima paginăAnunțuriseptembrie 2024 › ÎNTÂLNIRI DE ARHITECTURĂ - DIALOGURI DESCHISE – prima conferință: „Ofertarea, platforma de precalcul și contractul-tip – în baza misiunilor arhitectului”
12 septembrie 2024 • Profesional

ÎNTÂLNIRI DE ARHITECTURĂ - DIALOGURI DESCHISE – prima conferință: „Ofertarea, platforma de precalcul și contractul-tip – în baza misiunilor arhitectului”

Filiala Teritorială București a OAR, prin Grupul de lucru educație, stagiu și pregătire profesională, inițiază din această toamnă seria de evenimente pentru arhitecți - ÎNTÂLNIRI DE ARHITECTURĂ - DIALOGURI DESCHISE.  Astfel, în ziua de joi, 19 septembrie, ora 18.00, se va desfășura conferința "Ofertarea, platforma de precalcul și contractul-tip – în baza misiunilor arhitectului”.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 18:00, este GRATUIT și se va desfășura pe platforma Zoom.

Numărul maxim de participanți este de 100 persoane, iar înscrierea se face prin completarea formularului din linkul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/10lGdHOIBXnjtNKWrR3Gcz3SH8sWQ9Lvsjdz59GHaUZw/edit

Data limită pentru înscrieri este 18 septembrie, ora 16:00.

Linkul de conectare va fi transmis în timp util tuturor celor înscriși. 

Evenimentul va fi susținut de către arh. Dan Felix Paraschiv (vicepreședinte OAR Cultură profesională) și arh. Matei Bogoescu

Prin intermediul formularului de înscriere la eveniment, aveți posibilitatea de a adresa două întrebări invitaților care vor susține conferința online. 

Gazda evenimentului din partea Filialei Teritoriale București a OAR este arh. Yvonne Toader, vicepreședinte Educație, stagiu și pregătire profesională din cadrul organizației.