Prima paginăAnunțuriiulie 2024 › Invitație la vernisajul expoziției „Emoții”
31 iulie 2024 • Evenimente

Invitație la vernisajul expoziției „Emoții”

În perioada 1 -6 august 2024, la Expohub OAR București, din strada Sf. Constantin nr. 32, va fi găzduită expoziția „Emoții”. Vernisajul are loc joi, 1 august, ora 18.00, în spațiul expozițional al filialei.

Prin această expoziție se fac cunoscute publicului lucrările de grafică în acuarelă și acrilic, create de artiștii Diana-Elena Secarin și Ionuț Cristian Panait, având alături un invitat special, pe Carmina Enescu, o tânără descoperire în urma cursurilor de desen.

Expoziția “Emoții” cuprinde ilustrațiile artiștilor care dezvăluie publicului universul fantastic al principalei surse de inspirație: valența luminii în diferite spații și perioade.

Încă din copilărie, fiind fascinată de graficul contextului, Diana dezvăluia că „întreaga ei creație stă sub semnul «interpretării libere», deoarece fascinația pentru aceasta vine încă din copilărie, atunci când era curioasă de tot ceea ce era vizibil, începând cu copacul sub care se odihnea, până la apusurile bogate în culori.” Emoțiile sunt amestecuri de stări profunde. Sunt manifeste.

În tandem cu emoțiile Dianei, intră Ionuț cu ilustrații realizate prin fuzionarea culorilor, în laviuri de acuarelă și tuș sau acrilic, ce înfățișează clădiri, peisaje de natura, portrete surprinse aproape instantaneu.

Carmina Enescu vibrează în acuarelă marcând o etapă de progres în dezvoltarea ei artistică.

Expoziția  „Emoții”  va putea fi vizitată până pe 6 august 2024, în timpul programului de lucru al filialei: luni - joi – 09:00 -17:00, vineri – 09:00 -14:00.