Prima paginăAnunțuriiulie 2024 › Expoziția „Cu ochii în Soare prin București” ridică priviri și bucură inimi
1 iulie 2024 • Evenimente

Expoziția „Cu ochii în Soare prin București” ridică priviri și bucură inimi

Vernisajul „Cu ochii în Soare prin București” petrecut pe 27 iunie în spațiul expozițional al OAR București a fost despre frumusețea fotografiei imortalizată atunci când ridici privirea în București.

Expoziția reunește pe simeză fotografie și grafică-acuarelă, având ca tematică cupolele Bucureștiului, cărora li se alătură și o mică colecție de aparate de fotografiat ale familiei.

Bucuria de a crește alături de aparatele de fotografiat este împărtășită de Raluca-Ioana Enăchescu tuturor celor care au ochi de privit și inimă de bucurat.

Protagoniștii expoziției „Cu ochii în Soare prin București” sunt doi arhitecți, fiică și tată, Raluca-Ioana Enăchescu și (in memoriam)  Mihai-Gabriel Enăchescu, ambii cu manifestări artistice variate: ea - artă decorativă și muzică, el – grafică și poezie, îmbrățișând în comun fotografia și acuarela.

Expoziția Cu ochii în Soare prin București va putea fi vizitată până pe 9 iulie 2024, în timpul programului de lucru al filialei: luni - joi – 09:00 -17:00, vineri – 09:00 -14:00.