Filiala București a OAR, împreună cu Wienerberger România, Interact România și Anuala de Arhitectură București 2024, organizează în zilele de 25 și 26 iunie 2024, în intervalul orar 17:30 – 19:00, Atelierul practic și interactiv de negociere pentru arhitecți stagiari - în cadrul programului OAR București, Arhitect Antreprenor. Atelierul este gratuit și se adresează arhitecților stagiari - membri ai OAR București.
Atelierul este conceput de Interact și va fi susținut de Roxana Moldovan – trainer și consultant Interact, cu peste 20 de ani de experiență în construirea și livrarea de cursuri și programe de training interactive pentru companii de top din domenii variate.
Evenimentul se desfășoară în mansarda sediului OAR București din str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1, cu sprijinul Wienerberger.
Data limită pentru înscrieri –20 iunie, ora 23:00, în limita a maximum 20 de locuri disponibile, prin completarea formularului din linkul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/1vhoEhL0JT-zptwe6PxZyIISGAnapqKv3o6JWESEW4HM/edit
Cursul durează două zile: marți, 25 iunie, în intervalul orar 17:30 – 19:00 și miercuri, 26 iunie, în intervalul orar 17:30 – 19:00.
În ambele zile vor exista pauze de cafea.
La finalul cursului, OAR București va oferi participanților diplome de participare.
De ce este important să participi la Atelierul practic și interactiv de negociere pentru arhitecți stagiari ?
• Ajută participanții să își consolideze abilitățile de negociere.
• În acest program, vă invităm să explorați tehnici și strategii avansate pentru a deveni negociatori eficienți și încrezători.
• Cursul vă oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a obține atât rezultatele dorite în diferitele contexte de negociere, cât și parteneriate solide, pe termen lung.
• Veți învăța strategii și tehnici eficiente pentru a negocia contractele, proiectele și colaborările cu clienții, partenerii de afaceri sau colaboratorii din viața de zi cu zi.
• În cadrul atelierului este gândită o abordare practică a procesului de negociere, pornind de la un studii de caz și parcurgând mai multe jocuri de rol construite pe scenarii realiste, adaptate activității specifice participanților.
• Vor fi explorate scenarii reale din industria arhitecturii, sunt prevăzute sesiuni de feedback și discuții pentru a consolida cunoștințele acumulate și pentru a aplica în practică conceptele și tehnicile învățate.