Prima paginăAnunțuriiunie 2024 › Invitație la vernisajul expoziției Pragurile intimității
10 iunie 2024 • Evenimente

Invitație la vernisajul expoziției Pragurile intimității

În perioada 13-25 iunie 2024, la Expohub OAR București, din strada Sf. Constantin nr. 32, va fi găzduită expoziția Pragurile intimității.

Vernisajul are loc joi, 13 iunie 2024, ora 18:00, în spațiul expozițional al Filialei Teritoriale București a OAR și este organizat de Corina Nani și Françoise Pamfil.

În explorarea fascinantă a subiectului Pragurile intimității, ne avântăm în lumea spațiului și a limitelor sale, într-o căutare continuă a semnificației și esenței umane. Cubul, ca simbol al intimității, ascunde un labirint al trăirilor și gândurilor personale, rămânând adesea nevăzut de ochii străini. Această absență a transparenței provoacă un dans subtil între ceea ce este dezvăluit și ceea ce rămâne ascuns, invitând privitorul să exploreze adâncurile acestui spațiu enigmatic. Este o experiență întunecată și luminoasă în același timp, unde fiecare detaliu, fiecare umbra și fiecare lumină, conturează o poveste unică. Privind spre exterior din interiorul acestui cub, artistul găsește nu doar reflecții ale lumii exterioare, ci și o conexiune profundă cu sine însuși și cu propria sa existență. Este un loc al contemplării și al descoperirii, unde timpul pare să se dilate, iar realitatea se transfigurează într-o experiență sublimă și personală.
Sunt doar eu, așezat în acest cub, privind afară. Viața este observată din perspectiva interioară a acestui cub. Mă bucur de faptul că sunt aici, în acest cub; doar eu văd viața desfășurându-se în exterior din acest loc numai al meu.

Expoziția
Pragurile intimității va putea fi vizitată până pe 25 iunie, în timpul programului de lucru al filialei: luni - joi – 09:00 -17:00, vineri – 09:00 -14:00.