Prima paginăAnunțurimai 2024 › Radu Mihaiu – Primăria Sectorului 2 - Podcast OAR București/Fast talks #23 – Discuții despre București cu candidații la primăriile Capitalei
28 mai 2024 • Agenda O.A.R. București

Radu Mihaiu – Primăria Sectorului 2 - Podcast OAR București/Fast talks #23 – Discuții despre București cu candidații la primăriile Capitalei

Invitat: Radu Mihaiu – Primăria Sectorului 2

Gazde: arh. Emil Ivănescu – președinte OAR București, arh. Bogdan Fezi și arh. Irina Meliță – vicepreședinți OAR București.

Filiala București a Ordinului Arhitecților din România (OARB) demarează o serie de întâlniri cu candidații pentru primăriile Capitalei, pentru a purta un dialog pe tema priorităților arhitecturale și urbane ale orașului. Discuțiile au loc cu precădere la sediul OARB și se axează pe teme de interes major pentru viitorul Capitalei, precum respectarea termenelor de emitere a autorizațiilor, finalizarea Planului  Urbanistic General (PUG) sau limitarea derogărilor din Planurile Urbanistice Zonale (PUZ).

OARB a inițiat „Declarația pentru alegerile locale București 2024”, care este înmânată tuturor candidaților pentru primăriile Capitalei care au acceptat invitația la dialog lansată de filială.

O parte dintre temele abordate în discuția cu Radu Mihaiu:


Vezi toate podcasturile OAR București