Prima paginăAnunțurimai 2024 › Ziua porților deschise Ferrobeton pentru arhitecți
27 mai 2024 • Evenimente

Ziua porților deschise Ferrobeton pentru arhitecți

Filiala București a OAR și Ferrobeton România - CRH Company au organizat pe 22 mai 2024 Ziua porților deschise Ferrobeton. Evenimentul a avut loc în fabrica Ferrobeton din Negoiești, județul Prahova și s-a desfășurat  în cadrul programului Arhitect Antreprenor.

Arhitecții prezenți în fabrică au aflat despre ultimele soluții oferite de Ferrobeton și au participat la un tur ghidat. Sorin Dorobanțu, directorul executiv Ferrobeton România, a fost gazda celor prezenți și a parcurs împreună cu aceștia întregul flux de producție.  Participanților li s-a explicat cum se produc elementele prefabricate din beton utilizate în proiectele de infrastructură - grinzi pentru poduri și pasaje, inele pentru construcția tunelurilor de metrou -, dar și în structurile clădirilor. 

De la importanța unui element prefabricat în șantier – care scurtează timpul de execuție al lucrării și costurile acesteia – la structurile clădirilor rezidentiale folosite în țări precum Belgia sau Danemarca, porțile deschise ale fabricii Ferrobeton din Negoiești au reprezentat o oportunitate de formare profesională continuă pentru cei prezenți.