Prima paginăAnunțurimai 2024 › Studiu sociologic - Arhitectul bucureștean în 2024
17 mai 2024 • Agenda O.A.R. București

Studiu sociologic - Arhitectul bucureștean în 2024

Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România vă propune să luați parte la un studiu sociologic - Arhitectul bucureștean în 2024 – care se adresează membrilor săi, realizat cu sprijinul Romanian Quantitative Studies Association (RQSA).

Chestionarul abordează aspecte ale apartenenței în asociații profesionale și caracteristici ale profesiei de arhitect. Punem întrebări referitoare la identitatea, practicile și activitatea profesională, rolul arhitectului în societate, perspectiva asupra industriei și provocările actuale, participarea la procesele decizionale și politice. Scopul este de a înțelege mai bine ce doresc membrii de la filială și cum poate organizația să satisfacă așteptările arhitecților bucureșteni. 

Participarea este voluntară, confidențială, anonimă. Vă rugăm, în măsura în care aveți disponibiltate, să răspundeți la toate întrebările. Puteți opri oricând completarea chestionarului sau o puteți întrerupe și reveni asupra ei mai târziu (în formular accesați cele trei puncte din dreapta sus).

Completarea chestionarului durează aproximativ 15 minute. Prin apăsarea butonului "următor" ("next") , situat în josul acestei pagini, acordați permisiunea de a utiliza răspunsurlie dumneavoastră în scopuri statistice, anonimizat.

Linkul pentru accesarea chestionarului va fi primit via email în următoarele zile de către toți arhitecții care sunt membri ai Filialei Teritoriale București a Ordinului Arhitecților din România și care au datele actualizate.

Pentru orice nelămurire sau nevoie de clarificare, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email: sondaj2024@oar-bucuresti.ro.

Vă mulțumim anticipat pentru participare!

Emil Ivănescu, Andrei Fenyo, Yvonne Toader, Cătălin Berescu