Prima paginăAnunțurimai 2024 › Invitație la vernisajul expoziției „Bucureștiul nevăzut”
16 mai 2024 • Evenimente

Invitație la vernisajul expoziției „Bucureștiul nevăzut”

În perioada 13-28 mai 2024, la Expohub OAR București, din strada Sf. Constantin nr. 32, va fi găzduită expoziția „Bucureștiul nevăzut”.

Vernisajul are loc miercuri, 22 mai 2024, ora 18:00, în spațiul expozițional al Filialei Teritoriale București a OAR și este organizat de autorul expoziției, arhitectul Mugur Popa. 

Marius Tița spune despre „Bucureștiul nevăzut”: “O expoziție Mugur Popa cu Bucureștiul este despre iubire și pasiune. Suntem capabili să apreciem și să recunoastem că ne place Capitala României, chiar dacă se recomandă, pentru o așa poziție, o voce slabă și vinovată. Că nu mai e la modă. Sutele, poate miile de portrete făcute de Mugur Popa Bucureștiului sunt argumente pentru noi și poate conturăm o mișcare trendy - Wow, ce-mi place Bucureștiul! Mugur îl știe și ni-l arată bine, din colțuri diferite, de la firul ierbii sau, mai degrabă, de la epiderma asfaltului, la imagini de grup și de familie. L-a pictat în fel de chipuri, cu costume și apariții diferite. A fost de lavandă, acum este în aur și în negru frac. La Mugur Popa, Bucureștiul merge să îi facă portrete sincere, în studioul lui de pe trotuare și saloane de fițe.”

„Bucureștiul nevăzut” va putea fi vizitat până pe 28 mai, în timpul programului de lucru al filialei: luni - joi – 09:00 -17:00, vineri – 09:00 -14:00.