Prima paginăAnunțurimai 2024 › Conferința „Riscurile unei abordări superficiale în procesul de proiectare”
15 mai 2024 • Profesional

Conferința „Riscurile unei abordări superficiale în procesul de proiectare”

Filiala Teritorială București a OAR, prin Grupul de lucru educație, stagiu și pregătire profesională, organizează în data de marți, 28 Mai, ora 18.00, conferința " Riscurile unei abordări superficiale în procesul de proiectare".

Evenimentul va avea loc începând cu ora 18:00, este gratuit și se va desfășura pe platforma Zoom.

Numărul maxim de participanți este de 100 persoane, iar înscrierea se face prin completarea formularului din linkul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1lg_HPnJL0chGSY8HYINx3r0T-C8VjabpRyFdsnC4s58/edit

Data limită pentru înscrieri este 27 mai, ora 16:00.

Linkul de conectare va fi transmis în timp util tuturor celor înscriși. 

Conferința își propune o abordare profesionistă a problemelor juridice care pot să apară în urma unei tratări facile în procesul de proiectare, ca argument pentru o tratare responsabilă. 

Evenimentul va fi susținut de către arh. Emil Roșca, auditor energetic în construcții și instalații (Ae) – Gr I – 2016, diriginte de șantier – construcții civile, industriale și agricole – categoria de importanță C – 2019; verificator de proiecte în domeniile construcții civile, industriale, agrozootehnice, energetice, telecomunicații, miniere (B1) și (D); verificator de proiecte în domeniul (E) economie de energie prin izolare termică corespunzătoare construcțiilor și instalațiilor din construcții pentru toate domeniile; verificator de proiecte în domeniul (F) protecție împotriva zgomotului în construcții pentru toate domeniile; verificator de proiecte în domeniul (Cc) securitatea la incendiu în construcții.

Gazda evenimentului din partea Filialei Teritoriale București a OAR este arh. Yvonne Toader, vicepreședinte Educație, stagiu și pregătire profesională din cadrul organizației.